Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Directeur Communicatie Inés Plasmans-Levert vertrekt

Nieuws

6 juli 2023

Inés Plasmans-Levert verlaat ProRail per 1 oktober aanstaande om zich na 17 jaar ProRail te oriënteren op een nieuwe stap in haar loopbaan. Inés heeft op veel verschillende plekken binnen ProRail haar bijdrage geleverd.

Verschillende afdelingen

Inés startte ruim 17 jaar geleden als interim HR-manager bij Verkeersleiding. De kennismaking met het spoor beviel zo goed dat zij na een jaar een ‘echte’ ProRailer werd en in dienst kwam als afdelingsmanager van het Core Competence Center bij Spoorontwikkeling (nu Projecten). Zij gaf daar leiding aan onder andere projectmanagers, planontwikkelaars, projectcoördinatoren en -secretaresses, projectplanners en risico-analisten. Van Projecten zette zij de stap naar regiodirecteur Zuid. Ruim vijf jaar geleden werd Inés directeur Communicatie & Externe Betrekkingen.

Communicatie en Externe Betrekkingen verbindt ProRail met haar interne en externe omgeving en positioneert ProRail als verbindende schakel in duurzame mobiliteit. Dat betekent mensen met elkaar verbinden, de buitenwereld binnen brengen en de luiken opengooien, op zowel de momenten van trots als de momenten dat we minder goed nieuws moeten brengen. Vol gedrevenheid heeft Inés Plasmans-Levert hier de afgelopen tien jaar bij ProRail invulling aan gegeven. Eerst als regiodirecteur Zuid en de afgelopen vijf jaar als directeur Communicatie & Externe Betrekkingen.

Nieuwe uitdaging

John Voppen: “Inés en ik zijn tegelijk bij ProRail begonnen, zij bij HR van VL, ik bij Control van AM. Ik heb altijd heel prettig met haar samengewerkt. Ik wil Inés bedanken voor haar bijdragen op alle verschillende afdelingen. Ze heeft, met passie voor het spoor en de mensen, steeds de afdelingen waar zij leidinggaf verder geprofessionaliseerd en het welzijn en de cultuur verbeterd. We gaan haar missen bij ProRail. Ik wens haar alle goeds voor de toekomst!”

Per 1 oktober verlaat Inés ProRail. “Het is tijd voor wat anders, een andere omgeving, voor nieuwe uitdagingen. En waar dat is, wat dat is en met wie, daar ga ik komend najaar invulling aan geven. Ik kijk terug op een fantastische tijd bij het spoor. Ik heb mezelf op veel plekken mogen inzetten en met veel collega’s en relaties vol spoorpassie samengewerkt. En dat laatste is wat ik het meeste zal missen.”

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers