Dit weekend met de trein? Check voor vertrek!

Nieuws

Gepubliceerd op 18 september 2015 - Laatste update: 14 augustus 2020 21:47 uur

Of je dit weekend nou naar de 50 plus beurs gaat, de Oranjezaal in Paleis Huis ten Bosch of naar de verjaardag van je grootmoeder in Bussum, check altijd voor vertrek de NS Reisplanner. Het kan namelijk zo zijn dat we werken aan het spoor op jouw traject. Dit weekend staat voor ons in het teken van damwanden, perrons en dwarsliggers.

Zo werken we aan het nieuwe station Bergen op Zoom en aan perrons in Deventer en Rijssen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan hier.

ProRail Vernieuwt

Het liefst laten we treinverkeer tijdens werkzaamheden doorgaan, maar soms is dat niet mogelijk vanwege de omvang van de werkzaamheden of de veiligheid voor de spoorwerkers. ProRail gebruikt vooral weekenden en vakantieperioden om aan het spoor te werken, omdat er dan minder mensen met de trein gaan en de overlast dus minder is. We stemmen dit altijd af met vervoerders en consumentenorganisaties. Ben je nieuwsgierig naar hoe spoorvernieuwing tot stand komt en gepland wordt? Kijk hier voor een tienstappenplan dat laat zien hoe het werkt; van het idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Wil je weten waar we het spoor vernieuwen? Op deze kaart vind je alle werkzaamheden, ook voor de komende tijd. Zo kun je je reis ook eerder voorbereiden. Kijk kort voor vertrek altijd even op ns.nl/reisplanner zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


 

Stem op ProRail.nl

Onze website is genomineerd voor de felbegeerde titel Website van het Jaar. Help je ons aan deze mooie publieksprijs?

Breng hier je stem uit

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers