Helden in de donkere dagen

Nieuws

Gepubliceerd op 23 december 2019 - Laatste update: 16 augustus 2020 16:17 uur

Nu de dagen korter en kouder zijn, krijgen we een idee hoe het is om ’s nachts te werken. Maar de mensen die aan het spoor werken, weten écht hoe dat is. Daarom willen we hen nog één keer in de spotlight zetten. Kijk je mee naar de samenvatting van ‘Helden van de Nacht’?

Bekijk: Helden van de Nacht, helden van 2019. Bedankt!

Werkzaamheden in beeld

Onze camerateams kregen in het eerste half jaar van 2019 de kans om op pad te gaan met spooraannemers Swietelsky Rail, VolkerRail, BAM Infra en Strukton Rail. Zo ontstond de zesdelige videoserie Helden van de Nacht.

Met deze videoserie spreekt ProRail zijn waardering uit voor de medewerkers van alle spooraannemers. Zij staan dag en nacht klaar voor vervoerders, verladers en treinreizigers. Een ode aan de helden van de nacht. Bekijk alle afleveringen op ons YouTube kanaal.

Fijne kerst

ProRail wenst iedereen fijne feestdagen toe. En in het bijzonder degenen die zich hebben ingezet voor de spoorsector, overdag én 's nachts.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers