Informatieavond over zomerwerkzaamheden op 4 juli

Nieuws

Gepubliceerd op 1 juli 2019 - Laatste update: 16 augustus 2020 15:40 uur

Op donderdag 4 juli organiseren Groningen Spoorzone en Aanpak Ring zuid gezamenlijk een informatieavond over de werkzaamheden in de zomer.

Deze zomer starten we met de uitbreiding van station Groningen Europark en de voorbereidingen voor de bouw van het vierde spoor tussen station Groningen en het nieuwe opstelterrein ‘De Vork’ in Haren. Daarnaast gaat Aanpak Ring Zuid de Helperzoomtunnel onder het spoor schuiven. Van 31 juli t/m 8 augustus wordt er dag en nacht gewerkt.

Om meer te weten te komen over de werkzaamheden en de gevolgen daarvan organiseren we een gezamenlijke bijeenkomst op donderdag 4 juli tussen 18:30 en 20:30 uur in Brasserie de Leyhoeve (Helperpark 258-D).

Het programma is als volgt:
18.30 - 20.30 uur         Open inloop voor het project Groningen Spoorzone. 
Naast beelden van de nieuwe situatie en informatie over planning en verwachte hinder is er mogelijkheid om met medewerkers van de aannemer en opdrachtgever  in gesprek te gaan.                     

19.30 – 20.00 uur        Plenaire presentatie over de bouwactiviteiten aan de Helperzoomtunnel door Bert Kramer (Combinatie Herepoort).                                                                                                
                                 

 

Meer over:

Meer nieuws

Wat is ERTMS?

Treinen veilig en sneller laten rijden, ook de grens over. Dat is wat we doen met de invoering van ERTMS. Bekijk de nieuwe video hierover.

Bekijk de video

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers