Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Informatieschermen weer up to date

Nieuws

31 oktober 2018

De afgelopen tijd vertoonden reisinformatieschermen (Infoplus) op de stations in Nederland regelmatig onjuiste reisinformatie. Het euvel werd veroorzaakt door verbindingsproblemen tussen de informatieschermen en de computer die zorgt dat de actuele reisinformatie op de borden wordt vermeld. ProRail heeft hard gewerkt aan een oplossing. Vanaf donderdag 1 november tonen de borden weer de juiste reisinformatie.

In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober is de aansturing van de eerste informatieschermen aangepast. De informatieschermen in de regio rond Rotterdam, Utrecht, Zwolle en de provincies Friesland, Groningen, Overijssel en Drenthe vertonen inmiddels weer de juiste reisinformatie. In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november zijn alle andere gebieden aan de beurt. De verbetering in heel Nederland wordt dan zichtbaar vanaf donderdag 1 november.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers