Inloop-informatieavond

Nieuws

5 maart 2018

Wij praten u graag bij over de ontwikkelingen in het project, laten u de ontwerpen zien en beantwoorden vanzelfsprekend uw vragen. Heeft u op een andere manier al over het project gehoord of bent u nog niet op de hoogte. Iedereen is van harte welkom in het Posttheater!

Informatie

Nu de start van de werkzaamheden dichterbij komt willen we u graag informeren over wat er gaat gebeuren en wat dit voor u als bewoner of reiziger betekent. Eind 2018 start de aannemer met de voorbereidingen. In de zomer van 2019 vinden de meeste werkzaamheden plaats. De uitnodigingen worden begin volgende week verstuurd. Heeft u geen brief gekregen, mailt u dan naar noord-oost@prorail.nl

Communicatiewerkgroep

Omwonenden en reizigers zullen zeker iets merken van de werkzaamheden. Wij doen ons best de overlast te beperken en iedereen goed te informeren. De communicatieadviseur wil graag een werkgroepje van maximaal 8 personen samenstellen om met elkaar te bespreken hoe we ieders communicatiemiddelen zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Op donderdag 5 april hangt er een lijst waarop u uw naam kunt schrijven als mee wilt denken over de communicatie.
 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers