Jessica van den Bosch nieuwe directeur Accountmanagement

Nieuws

10 juli 2020

Jessica van den Bosch start per 1 september als directeur accountmanagement. Ze wordt in deze functie eindverantwoordelijk voor de commerciële relaties met onze vervoerders. Haar teams sluiten de toegangsovereenkomsten en behandelen klantvragen en klachten. Ze zijn nauw betrokken bij de overall dienstverlening van ProRail en onze beleidskeuzes.

Meer internationaal treinverkeer en goederenvervoer

Jessica kijkt uit naar haar nieuwe functie. “Ik ken de binnenwereld van ProRail goed en vind het een mooie klus om deze te verbinden aan de buitenwereld zodat we nog beter kunnen inspelen op wat nodig is voor het reizigers- en goederenvervoer’. Vanuit mijn passie voor ‘ProRail verduurzaamt’ wil ik me inzetten voor meer internationaal treinverkeer en meer goederenvervoer per spoor om zo bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen.”

Dimitri Kruik, directeur capaciteitsmanagement, is erg blij met de benoeming van Jessica. “Ze heeft alles in huis voor deze rol. Jessica kent ProRail op haar duimpje. Dit is essentieel om effectief te zijn in het verhogen van onze klanttevredenheid van de vervoerders.” 

Kwaliteit fors verbeteren

Een speciaal aandachtspunt voor Jessica is het goederenvervoer. “Onze kwaliteit moet fors verbeteren op dit domein”, vindt Dimitri. “Jessica heeft de afgelopen vijf jaar als lid van het Landelijk Coördinatieteam Goederen veel kennis opgedaan in deze sector. Als regiomanager projecten van Zuid-Holland heeft ze daarnaast de Rotterdamse haven, waar 80% van al het goederenvervoer begint en eindigt als haar broekzak leren kennen.”

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers