Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Karen Temmink nieuwe directeur Communicatie

Nieuws

22 september 2023

Karen Temmink start per 1 oktober als directeur Communicatie en Externe Betrekkingen bij ProRail. De afgelopen vijf jaar vervulde ze verschillende rollen en functies waaronder die van waarnemend directeur Communicatie.

Loopbaan en ervaring

Karen studeerde Internationale Bedrijfskunde in Maastricht en werkte na een Rijkstraineeship tien jaar lang bij het ministerie van Justitie. Hier was ze onder meer adviseur, woordvoerder en beleidsmaker. Vijf jaar geleden maakte Karen de overstap naar ProRail.

“Als manager corporate advies & public affairs, interim directeur Communicatie en kwartiermaker van de Bestuursstaf heeft Karen de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en bewezen dat zij de juiste persoon is om het stokje per 1 oktober over te nemen van Inés Plasmans – Levert”, zegt CEO John Voppen. “Ik feliciteer Karen van harte met deze prachtige en verdiende stap en zie uit naar de verdere samenwerking!”

Verbinding tussen binnen en buiten

Haar afdeling Communicatie en Externe Betrekkingen ziet Karen als ‘luis in de pels’ van de organisatie. “Wij stellen continu de vraag: sluiten onze ambities aan op de behoeften van de maatschappij? ProRail wil een bijdrage leveren aan het bereiken van maatschappelijke doelen rond duurzaamheid, mobiliteit en woningbouw. Maar dat kunnen wij niet alleen. Ik zie er naar uit verder bij te dragen aan de verbinding van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.”

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers