Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Kom in gesprek met ProRail op Burendag

Nieuws

21 september 2018

Met meer dan 7.000 kilometer spoor in Nederland heeft ProRail een van de meeste buren van Nederland. Vanwege de werkzaamheden en de actualiteiten rond het spoor, kunnen wij ons voorstellen dat onze buren graag met ons persoonlijk in gesprek willen gaan. Op 22 september is het landelijke Burendag. ProRail staat op verschillende locaties in Nederland om deze mogelijkheid voor onze buren te bieden.

Bekijk: ProRail heeft een van de meeste buren van Nederland

Waar kun je ProRail vinden

Dit jaar komt ProRail op bezoek in Utrecht, Diemen, Zwolle, Gouda, Zwijndrecht en Tilburg. In Almelo komen we al op vrijdag.

Almelo, Stationsstraat achter parkeergarage op terrein aannemer11.00-18.30 uur (vrijdag)
Diemen, Dokter A.J.J. van Gemertplein 110.00-14.00 uur (zaterdag)
Gouda, Burgemeester Jamesplein bij station10.00-14.00 uur (zaterdag)
Tilburg, Burgemeester Stekelenburgplein bij station10.00-14.00 uur (zaterdag)
Utrecht, Cremerplein11.00-15.00 uur (zaterdag)
Zwijndrecht, Stationsplein10.00-14.00 uur (zaterdag)
Zwolle, Mimosastraat, hoek Magnoliastraat10.00-14.00 uur (zaterdag)

Pro Goede Buur

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland, we beheren spoorlijnen en stations. Op die manier zijn een van de grootste buren van Nederland. Toch zijn we niet bij al onze buren bekend. En daar willen we verandering in brengen. Als goede buur willen we graag met jou kennismaken. En daarvoor is de landelijke Burendag een uitstekende gelegenheid.

Op Burendag gaan medewerkers van ProRail graag met je in gesprek. Over de buurt, over het spoor, over zaken waar je als buren over praat. We komen met een foodtruck, waar barista’s koffie, thee en limonade schenken.

Wil je meer informatie over ProRail op Burendag? Bekijk dan onze speciale Burendagpagina.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers