Treinen tussen Arnhem en Nijmegen weer zoals gepland

Nieuws

21 juli 2023

Bij station Arnhem Centraal was een bovenleidingstoring. Door de herstelwerkzaamheden waren er minder perrons beschikbaar. Dat zorgde ervoor dat de geplande pendeldienst tussen Arnhem en Nijmegen - met meer en langere treinen in verband met de 4Daagse - hinder ondervond. De storing is inmiddels opgelost.

Update | 15:40 uur

De bovenleiding bij Arnhem Centraal is om 15:15 hersteld. Dat betekent dat rond 16:00 uur de treinen weer rijden zoals gepland. Maar hou er rekening mee dat het, vanwege de 4Daagse, nog wel druk zal zijn op station Nijmegen.

Raadpleeg reisplanner Raadpleeg reisplanner

Bericht | 14:05 uur

Dit betekent dat helaas minder reizigers tegelijk gebruik kunnen maken van de treinen. Wandelaars en feestvierders moeten rekening houden met drukte en worden gevraagd langer in Nijmegen te blijven en op een later moment met de trein te reizen. ProRail doet er alles aan om de bovenleiding zo snel mogelijk te herstellen. De verwachting is dat einde middag de treinen weer kunnen rijden zoals gepland.

Tussen Wolfheze en Arnhem Centraal en tussen Arnhem en Elst rijden minder Sprinters. Voor reizigers tussen Wolfheze, Oosterbeek en Arnhem Centraal en tussen Arnhem Centraal en Elst worden ook stopbussen ingezet. De Intercity's rijden de normale dienstregeling tussen Utrecht Centraal en Arnhem Centraal.

Informatie

Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner in de gaten te houden. Ook via tekstkarren op het station Nijmegen en in de stad worden reizigers op de hoogte gehouden.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers