Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

ProRail is een LinkedIn Top Company

Nieuws

ProRail een topbedrijf? Jazeker! En nu ook officieel op het grootste zakelijke netwerk ter wereld. ProRail staat namelijk in de top 25 LinkedIn Companies. Die top is gebaseerd op basis van data van maar liefst 740 miljoen LinkedIn-leden wereldwijd. “Ik ben ontzettend trots en blij met deze prestatie. Het zet ProRail nog beter op de kaart als een bedrijf voor ambitieuze, gedreven en gepassioneerde werknemers, in een sector waar duurzaamheid en digitalisering een grote rol spelen”, reageert Raymond van Hattem, directeur HRM.

Professionals gelukkig maken

“ProRail heeft een grote opgave met de aangekondigde productiegroei van vijfendertig procent en de daarbij behorende groei in capaciteit. Dit maakt het belangrijker dan ooit om de juiste nieuwe talenten aan te trekken. En dat kan zeker via LinkedIn”, vertelt Teun van Keeken, talent acquisition specialist bij ProRail.

“Samen met collega’s ben ik dagelijks bezig om professionals gelukkig maken met een nieuwe baan en teams verrijken met nieuwe collega’s om uiteindelijk het kennisniveau en de professionaliteit van ons bedrijf te vergroten.” En daarbij helpt het dat ProRail naast goede arbeidsvoorwaarden ook een inspirerend verhaal te bieden heeft.

Het zet ProRail nog beter op de kaart voor ambitieuze, gedreven en gepassioneerde werknemers.

Raymond van Hattem directeur HRM bij ProRail

Digitalisering

“Als ik potentiële nieuwe medewerkers vertel over onze digitaliseringsslag, de inzet van data driven management en de gigantische klus rondom ERTMS, merk ik dat het indruk maakt”, aldus Teun. Maar dat niet alleen. Ook op het gebied van duurzaamheid scoren we bij talenten.

“Ze vinden het belangrijk om in hun dagelijkse werkzaamheden maatschappelijk betrokken te zijn en bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling. Bij een bedrijf als ProRail wat zich inzet voor duurzame mobiliteit kan dat ook echt. En dat geeft natuurlijk positieve energie!”

ProRail LinkedIn Top Company

Selectie van topbedrijven

De lijst LinkedIn Top Companies helpt professionals om bedrijven te vinden waar zij hun carrière het beste kunnen ontwikkelen. Elk jaar maakt de LinkedIn-redactie, met behulp van LinkedIn-data, een diepgaande analyse van de carrières van miljoenen professionals wereldwijd. Om tot een selectie te komen, is gekeken naar:

✔ de mogelijkheid om hogerop te komen binnen het bedrijf
✔ het leren van nieuwe vaardigheden
✔ bedrijfsstabiliteit
✔ externe carrièrekansen
✔ bedrijfsaffiniteit
✔ genderdiversiteit
✔ opleidingsachtergrond

Uit de selectie volgt een lijst die dient als hulpmiddel voor professionals bij het vinden van bedrijven die medewerkers op de eerste plaats zetten. De lijst bevat ook inzichten die professionals kunnen helpen hun carrière vorm te geven.

Volg jij ProRail al op LinkedIn? Bekijk onze pagina. En wil jij ook meewerken aan vervoer waar Nederland beter van wordt? Bekijk dan onze vacatures op werkenbijprorail.nl.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers