Nachtelijke spoedwerkzaamheden overweg Esperantokruising

Nieuws

Gepubliceerd op 18 december 2019 - Laatste update: 16 augustus 2020 16:18 uur

In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december voert Strukton tussen 01:00 en 06:00 uur spoedwerkzaamheden uit ter hoogte van de spoorwegovergang Verlengde Willemstraat/Esperantostraat.

Vorige week zijn op deze locatie kabels en leidingen voor het spoor onder het wegdek geplaatst. Helaas is nu gebleken dat er een verzakking in het wegdek is ontstaan. In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december (tussen 01:00 en 06:00 uur) wordt dit hersteld. Strukton verwijdert de klinkers in het wegdek, brengt extra zand op en dicht daarna het wegdek weer. 
Ze proberen de hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken door bijvoorbeeld machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk is. Toch kan het zijn dat u hinder van geluid ondervindt. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Afsluiting overweg 

Tijdens de werkzaamheden is de overweg afgesloten voor (vracht)auto’s. Voetgangers en (brom)fietsers worden begeleid door verkeersregelaars. De omleidingsroute staat aangegeven met gele borden.

Zien wanneer er bij u in de buurt op of rond het spoor gewerkt wordt? Ga naar www.prorail.nl/spoorwerk. Ook kunt u een automatische mail ontvangen wanneer er bij u in de buurt wordt gewerkt. Ga hiervoor naar https://mijnprorail.prorail.nl om u voor deze e-mailservice aan te melden.

Meer over:

Meer nieuws

Wat is ERTMS?

Treinen veilig en sneller laten rijden, ook de grens over. Dat is wat we doen met de invoering van ERTMS. Bekijk de nieuwe video hierover.

Bekijk de video

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers