Nieuwe wachtruimte Deurne

Nieuws

9 mei 2016

Als je de handen ineen slaat, kunnen er mooie dingen gebeuren; zoals in Deurne. Daar hebben we samen met NS en de uitbater van de kiosk een nieuwe wachtruimte gerealiseerd die vanochtend officieel wordt geopend.

De oude wachtruimte bestond uit een paar blauwe stoelen in een kale, lege ruimte. Functioneel, maar niet echt wat je noemt 'prettig wachten'. Daarom hebben we onze wachtruimte samengevoegd met de kiosk van NS en daar één grote, gezellige ruimte van gemaakt. Met een zeer lokaal tintje: de meubels zijn gemaakt door leerlingen van middelbare school de Korenaer uit Deurne.

Meer service

De nieuwe wachtruimte wordt vanaf nu beheerd door de uitbater van de kiosk die ervoor zorgt dat het schoon en veilig blijft. Mensen kunnen er gaan zitten om iets te drinken, even de krant te lezen of gratis een boek te lenen. Ook zijn de openingstijden verruimd.  

Pluk van de Pettefletprijs

Vorig jaar won Michel Lintermans uit Deurne de Pluk van de Pettefletprijs met zijn initiatief om van het saaie, grijze station in Deurne een vrolijke en groene omgeving te maken. De vernieuwing van de wachtruimte sluit daar prachtig op aan. Want ook dat helpt om van het station een aangename plek te maken waar het goed vertoeven is.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers