Overwegen Middelburg en Vlissingen paar dagen dicht

Nieuws

21 oktober 2022

Van vrijdag 11 november tot maandag 14 november werkt ProRail aan het spoor bij Middelburg en Vlissingen. In dit weekend worden wissels hersteld en verwijderen we wissels die niet per se nodig zijn. Hierdoor wordt het spoor robuuster, is er minder kans op storingen en dus minder kans op hinder voor reizigers. Tijdens de werkzaamheden wordt ook het drainagesysteem op orde gebracht.

Overwegafsluiting 

De overwegen Schroeweg in Middelburg en Oude Veerhavenweg in Vlissingen zijn van vrijdag 11 november 12:00 uur tot en met maandag 14 november 05:00 uur afgesloten vanwege deze werkzaamheden. Het wegverkeer wordt omgeleid, de gemeente plaatst hiervoor borden met omleidingsroutes. ProRail licht omwonenden hierover in.  

Geen treinen

Vanaf vrijdag 11 november 12 uur tot en met zondag kunnen er geen treinen tussen Goes en Vlissingen rijden. NS zet bussen in. We raden reizigers aan een reisplanner te checken.

Raadpleeg reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers