Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het treinverkeer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in het openbaar vervoer moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Pier Eringa en Roger van Boxtel bezoeken werkzaamheden Gouda

Nieuws

3 augustus 2018

CEO Pier Eringa van ProRail en CEO Roger van Boxtel van NS hebben vrijdagochtend gezamenlijk een bezoek gebracht aan de werkzaamheden rond station Gouda om met eigen ogen te zien hoe hard onder andere Strukton Rail werkt, zodat dinsdagochtend daar weer treinen kunnen rijden.

Op schema

De eerste vraag die werd gesteld bij aankomst was natuurlijk: lopen we op schema? En dat bleek! Ondanks het warme weer werken medewerkers van Strukton Rail en ProRail hard door, al worden er logischerwijs wel wat extra drinkpauzes ingelast. 

Busvervoer

Omdat er geen treinen kunnen rijden tijdens de werkzaamheden, heeft NS vervangend busvervoer geregeld. Ook hier hebben de twee topmannen een kijkje genomen. Er is namelijk veel servicepersoneel op de been om reizigers richting het busvervoer te leiden en te voorzien van reisinformatie.

‘Het was mooi om te zien hoe medewerkers van ProRail, Strukton Rail en NS nauw samenwerken, zodat het spoor rond Gouda straks weer in topconditie is’, aldus Pier Eringa 

Meer informatie

Wil je meer weten over de werkzaamheden rond station Gouda? Bekijk dan ons laatste artikel hierover. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers