RailTech Europe eind maart in de Jaarbeurs

Nieuws

15 maart 2017

Op 28, 29 en 30 maart 2017 vindt de elfde editie van RailTech Europe plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Liefhebbers van spoor, techniek en innovatie kunnen drie dagen lang hun hart ophalen. Naast de vakbeurs en kennisworkshops, is er een speciale Rail Carrière Dag en vinden er uitreikingen plaats van diverse RailAwards.

Grootste vakbeurs van Europa

De grootste railvakbeurs van de Benelux wordt georganiseerd door ProRail, NS, ProMedia, Holland Rail Industry, Railforum en KNV. Naar verwachting trekt de beurs ruim 7.500 spoorprofessionals uit binnen- en buitenland. Op de beurs worden door verschillende organisaties uit de Railsector workshops gegeven. ProRail verzorgt er maar liefst 14.

Toekomst van het spoor

Innovaties zullen altijd een rol spelen op het Nederlandse spoor. Hoe ziet het spoor er in de toekomst uit? Doen wij het onderhoud en inspectie dan via drones? Rijdt er nog wel een trein over een rails? Tijdens de RailTech worden de nieuwste technische snufjes getoond en ideeën gedeeld om de prestaties van het spoor te blijven verbeteren. Daarom vindt ProRail deze beurs als platform erg belangrijk.

Railconferentie

Onderdeel van RailTech is een driedaagse railconferentie waarin de thema’s ERTMS, Spoordata en Spooronderhoud aan de orde komen. Lees het volledige programma op de website van Railtech: http://www.railtech.com/nl/.

Beurs en stand

ProRail is aanwezig met een eigen stand. Daarin laten we zien wat we allemaal doen en wat er voor nodig is om het spoor goed te onderhouden. Daarnaast staat woensdag 29 maart in het teken van de Rail Carrière Dag. Met een aparte ProRail-carrièrestand besteden we aandacht aan werken bij ProRail.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers