Schade bovenleiding bij Naarden groot

Nieuws

1 oktober 2020

Update Naarden-Weesp: Bij controle van het traject waarop de bovenleiding is hersteld is toch nog schade ontdekt die moet worden gerepareerd. Dat betekent dat pas vanaf 09.00 uur de eerste treinen over enkel spoor kunnen gaan rijden. Volledig herstel wordt nu geschat op 12.00 uur. Check een reisplanner voor vertrek.

Update 1 oktober, 18.00 uur

Update Naarden-Weesp: spoorwerkers hebben vannacht hard kunnen doorwerken aan de schade aan de bovenleiding tussen Amersfoort en Amsterdam. Om 07.00 uur kunnen de eerste treinen weer over een enkel spoor rijden. Volledig herstel: 09.00 uur, zoals het er nu uitziet. Check de reisplanner voor vertrek.

Bericht 30 september

Woensdagavond 30 september om 18.00 uur is de bovenleiding bij de Keverdijk tussen Naarden en Weesp beschadigd geraakt. De schade aan de bovenleiding is groot: verspreid over meer dan een kilometer spoor. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Amsterdam ligt stil.

Spoorwerkers werken met man en macht om te zorgen dat de treinen tussen Amersfoort en Amsterdam zo snel mogelijk weer kunnen rijden. Gezien de ernst van de schade gaan we er nu vanuit dat de treinen pas morgen in de loop van de middag weer kunnen rijden. Update volgt.

Reisplanner

Check morgenochtend voor vertrek een Reisplanner.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers