Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Seinstoring tussen Amsterdam en Utrecht voorbij (update)

Nieuws

20 juli 2020

Maandagmiddag 20 juli hadden we met een vervelende seinstoring te kampen, die we vroeg in de avond definitief oplosten.

Update 19.00u: reparatie afgerond

Door een seinstoring reden er maandagmiddag 20 juli tot vroeg in de avond veel minder treinen tussen Amsterdam en Utrecht. Rond 18.30u losten we de problemen op en kon treinverkeer normaliseren.

Meerdere seinen

Even na 13:00 uur kregen we die middag te maken met een storing van meerdere seinen in de buurt van de Tolkamerstraat in Amsterdam. Omdat het in totaal om vier seinen ging waren de (onderzoeks)werkzaamheden omvangrijk en complex. Specialisten van ProRail zijn onder meer bezig geweest met het resetten van de onderliggende beveiligingssystemen. Ook deed onze aannemer onderzoek in de relaiskasten. 

Amsterdam, Utrecht, Eindhoven

De storing leidde tot minder treinverkeer tussen Amsterdam-Utrecht-Eindhoven en had deels ook gevolgen voor Utrecht-Gouda.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers