Spectaculair zicht vanaf de tribune Babberichseweg: bent u er ook bij?

Nieuws

1 juli 2019

In Zevenaar wordt de spoorwegovergang aan de Babberichseweg gesloten vanuit veiligheidsoverwegingen. Met de realisatie van een fiets- en voetgangerstunnel wordt de straat autoluw en voor een deel ingericht als een zogenoemde fietsstraat.

Het spoordek van de onderdoorgang wordt op dit moment voorgebouwd op de locatie zelf. Zaterdag 27 juli ’s-ochtendsvroeg  rijdt de aannemer het spoordek in de spoorbaan. Een hele operatie waarbij het volledige spoordek op speciale transportwagens met veel wielen naar de spoorbaan wordt gereden. De operatie is een spectaculair gezicht.  De aannemer bouwt daarom voor iedereen die dit graag eens van dichtbij mee wil maken een tribune aan de Babberichseweg om het schouwspel goed te kunnen volgen. De tribune is dag en nacht toegankelijk en de entree is vrij.

Het exacte tijdstip van het inrijden wordt op een later moment bekend gemaakt via de projectwebsite https://www.prorail.nl/zevenaar en via de social media kanalen van ProRail en Zevenaar.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers