Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram, metro en op stations moet stoppen. ProRail steunt dit protest.

Lees meer

Spoedreparatie vanwege storing tussen Utrecht en Den Bosch

Nieuws

20 oktober 2017

ProRail voert een spoedreparatie uit zodat treinen tussen Geldermalsen en Den Bosch weer kunnen gaan rijden. Er is namelijk op vrijdagmiddag 20 oktober op dat traject een storing in de bediening van seinen en wissels. Het is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren. ProRail betreurt de overlast voor reizigers.

Storing aangepakt door monteurs

De storing is rond 15.30u opgetreden. Monteurs zijn met man en macht aan het werk om oorzaak van de storing en gevolgen op te lossen. Tengevolge van de uitval van de bediening viel een trein stil. Deze rijdt op zicht en stapvoets verder richting station Den Bosch. 

Meer informatie over een seinstoring en wat ProRail daaraan doet: https://www.prorail.nl/reizigers/storingen-op-het-spoor/seinstoring

Check voor vertrek

Wij adviseren reizigers voor vertrek goed de reisplanner te raadplegen om te zien wat de actuele situatie is.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers