Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Spoor 2 station Vught alleen toegankelijk via trap

Nieuws

3 juni 2024

De toegang bij spoor 2, aan de westzijde van station Vught, is vanaf maandag 24 juni afgesloten. Hier komt namelijk een tijdelijk spoor te liggen. Reizigers kunnen via spoor 1 aan de oostzijde van het station, via de trap en tunnel naar perron 2. Voor wie slecht ter been is, is een taxiservice beschikbaar.

Taxiservice

Reizigers die geen gebruik kunnen maken van de trap, kunnen opstappen op station ’s-Hertogenbosch of Boxtel. Om daar te komen, kunnen zij de taxiservice van vervoersbedrijf Transvision gebruiken. De taxi rijdt tussen station Vught en station Boxtel en station Den Bosch en station Vught. Deze vervoersoptie is een service vanuit ProRail: reizigers betalen hier niet extra voor. Om de taxi te reserveren kunt u contact opnemen met vervoersbedrijf Transvision via 010 303 5744. Als u de taxi heeft gebeld, duurt het maximaal 60 minuten voordat deze er is. U kunt de taxi ook vooraf reserveren.

Deze situatie duurt tot oktober 2025. Dan wordt het tijdelijke station bij Bestevaer in gebruik genomen. Dit tijdelijke station is bereikbaar met een lift.

Verdiepte ligging spoor

Tussen Meteren en Boxtel gaan meer reizigers- en goederentreinen rijden. Daarom bouwen wij een vierde spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Vught, met een vrije kruising bij Vught.

Lees meer over dit project Lees meer over dit project

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers