Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Spoorwachterswoningen Koppestokstraat Haarlem worden gesloopt

Nieuws

1 februari 2024

De voormalige spoorwachterswoningen aan de Koppestokstraat in Haarlem worden na de zomer gesloopt. De panden staan al lang leeg en zijn vervallen. Ze worden gesloopt om de veiligheid rond het spoor en de omgeving te waarborgen.

Veilig en leefbaar

ProRail vindt het belangrijk dat het langs het spoor veilig en leefbaar is. Daarom is besloten de twee-onder-een-kapwoningen aan de Koppestokstraat 2 en 4 te slopen. Ze vormen door hun staat een risico voor de omgeving.

Werk start in augustus

De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Anton Rail & Infra. Die start met voorbereidende werkzaamheden vanaf half augustus 2024. De sloop staat gepland voor halverwege oktober. Wij zijn ons bewust van de mogelijke overlast die deze werkzaamheden kunnen veroorzaken en zullen er alles aan doen om deze tot een minimum te beperken.

 

Voor vragen of meer informatie over de sloopwerkzaamheden kun  je contact met ons opnemen via onze contactpagina www.prorail.nl/contact

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers