Storingen in regio Amsterdam

Nieuws

6 maart 2023

Op verschillende plekken in de omgeving van Amsterdam zijn er vandaag, maandag 6 maart, verstoringen. De storingen zijn het gevolg van defect spoor in de buurt van Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal en Haarlem.

Update | 6 maart, 13:00 uur

Het herstel van de defecten aan het spoor in de regio Amsterdam vindt plaats in de nacht van 6 op 7 maart. Door een tekort aan beschikbaar personeel kan het herstel niet eerder plaatsvinden. Het treinverkeer blijft de rest van de dag verstoord op verschillende plekken in en rondom Amsterdam. Bekijk een reisplanner voor je vertrekt.

Bericht | 6 maart, 10:00 uur

Bij Amsterdam Zuid en bij Haarlem is er een spoorstaafbreuk geconstateerd. Bij Amsterdam Centraal is er een wisselstoring door een kapot puntstuk in een wissel. Alle drie de defecten moeten op korte termijn gerepareerd worden, voordat er weer een normale treindienst gereden kan worden. Dat herstel wordt momenteel ingepland.

Er rijden momenteel minder treinen dan normaal. Het is nog niet duidelijk wanneer het herstel is afgerond en de verstoringen zijn opgelost. We raden iedereen aan om een reisplanner te bekijken voor vertrek.

Raadpleeg reisplanner Raadpleeg reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers