Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Tijdens de paasdagen werk aan het spoor in Boxtel

Nieuws

2 april 2020

ProRail werkt van 11 tot en met 15 april samen met aannemer Swietelsky aan het spoor in Boxtel. Het gaat om onderhoud aan de wissels in het spoor, het perron en de kabels en leidingen naast het spoor.

De werkzaamheden kunnen zorgen voor extra verkeersdrukte in de buurt van het station. Ook kunnen inwoners van Boxtel soms last hebben van geluid, trillingen of bouwverlichting. Hiervoor vraagt ProRail begrip omdat het helaas onvermijdelijk is.

In verband met corona volgt de aannemer bij deze werkzaamheden het protocol 'Samen veilig doorwerken' dat door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties is vastgesteld.

Gevolgen voor het treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Eindhoven - Den Bosch - Tilburg. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor de actuele reisinformatie op NS.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via 9292.nl of telefonisch via 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers