Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Treinverkeer van en naar regio Arnhem

Nieuws

16 september 2020

De verkeersleidingspost bij Arnhem kampte in de ochtend van 16 september met een storing, maar die is opgelost. Check voor je vertrekt je reisplanner.

Update 07.45 uur

Het is gelukt om de computersystemen weer te laten functioneren. We kijken met vervoerders hoe we treinverkeer weer zo snel mogelijk kunnen laten rijden. Check voor je vertrekt je reisplanner.  

Update 06.45 uur 

De verkeersleiding van Arnhem bedient onder andere seinen en wissels in de wijde regio van deze stad. De ondersteunende ICT systemen zijn door de storing niet beschikbaar voor de treindienstleiders. Het is daardoor niet mogelijk treinverkeer veilig te laten verlopen en seinen blijven zolang op rood. Het is nog niet bekend hoelang deze storing gaat duren. 

Reisplanners van vervoerders

Bij Arnhem rijden in de regio verschillende vervoerders. Hun reisplanners en informatie voor eventueel vervangend vervoer vind je hier.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers