Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Uitgelopen werkzaamheden Eindhoven Centraal

Nieuws

30 oktober 2021

Op zaterdag 30 oktober zijn er werkzaamheden op het spoor uitgelopen bij Eindhoven Centraal. Helaas ervaren reizigers daar hinder van. De onderhoudsklus had om 10.00 uur afgerond moeten zijn, maar door technische problemen kon de treindienst op die tijd nog niet opstarten. Onze monteurs werken hard om het spoor zo snel mogelijk weer in dienst te krijgen.

Meerdere geplande werkzaamheden

Van vrijdag 29 oktober tot en met 1 november 02:00 uur wordt er op meerdere plaatsen rondom Eindhoven aan het spoor gewerkt. Deze werkzaamheden waren al ruim van tevoren gepland, hierdoor kunnen reizigers ook na het oplossen van de technische problemen hinder ervaren van andere werkzaamheden. We adviseren reizigers om een reisplanner te raadplegen voor de meest actuele reisinformatie.

Raadpleeg reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers