Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Uitloop werkzaamheden Zuidas

Nieuws

2 november 2019

Treinreizigers krijgen zondagochtend te maken met de gevolgen van de uitloop van de werkzaamheden aan de Zuidasdok. Het plan was dat er rond 06.00 uur zondagochtend weer treinverkeer mogelijk zou zijn. Door vertragingen van het project kunnen er zondagochtend echter nog geen treinen rijden. ProRail verwacht dat er rond 10.00 uur weer treinen van en naar Amsterdam Zuid gaan rijden.

Sinds vrijdag rijden er geen treinen van en naar Amsterdam Zuid vanwege grootschalige werkzaamheden. De werkzaamheden aan de Zuidas in Amsterdam hebben wat meer voeten in de aarde gehad dan gepland. Het op zijn plek schuiven van het dakdeel voor de nieuwe reizigerstunnel van station Amsterdam-Zuid liep afgelopen nacht vertraging op.

Reisadvies

ProRail raadt treinreizigers aan de reisplanner te raadplegen en indien mogelijk gebruik te maken van de metro en overig openbaar vervoer.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers