Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Update Almere Oostvaarders: treinen rijden weer

Nieuws

8 oktober 2020

Door een seinstoring reden er donderdag 8 oktober een paar uur lang minder treinen van en naar Almere Oostvaarders. Tussen Almere Oostvaarders en Lelystad was helemaal geen treinverkeer mogelijk. De aannemer van ProRail wist het probleem rond 18:45 uur te verhelpen waarna de treindienst weer kon worden gestart.

Regenval

De problemen ontstonden rond 14.30 uur nadat bleek dat een transformator was doorgebrand. Monteurs van de aannemer van ProRail gingen ter plaatse om het probleem te verhelpen. Vanwege de regenval moest de hoogspanningskast worden afgedekt met een tent of een grote paraplu. Vervolgens werd de kast opengeschroeft om de transformator te vervangen. 

Reisplanner

De werkzaamheden namen enkele uren in beslag. Reizigers van en naar Almere Oostvaarders werd aangereden om een reisplanner te raadplegen voor vertrek.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers