Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Upgrade voor het online prestatiedashboard

Nieuws

9 april 2019

Het prestatiedashboard van ProRail is uitgebreid en opgefrist. Je ziet nu niet alleen of bijvoorbeeld de treinen op tijd reden en hoeveel treinstoringen er waren in Limburg of Zwolle, je vindt nu ook informatie over duurzaamheid en over het aantal kilometers dat reizigerstreinen en goederentreinen rijden. Door de opfrisbeurt is het dashboard nog toegankelijker en overzichtelijker geworden.

 

Je vindt het vernieuwde dashboard hier.

Transparant

Via het dashboard laten we zien dat we werken aan verbetering van onze prestaties. We zijn transparant en vinden het belangrijk dat iedereen kan volgen wat we doen. We vragen belangrijke stakeholders wat ze vinden van de vernieuwing. Aan de hand van hun reacties verbeteren we het dashboard en voegen we eventueel meer informatie toe.

Wat is er te zien?

Er zijn zes thema’s: reizigersvervoer, goederenvervoer, hinder, veiligheid, duurzaamheid en kerncijfers. Het dashboard toont de recentste cijfers van ProRail over de prestaties op het spoor.
We geven de laatst beschikbare dagcijfers, de prestaties van dit kalenderjaar tot nu toe en het jaarcijfer van vorig jaar. Ook zie je wat er de afgelopen maanden op het spoor gebeurd is, en de cijfers over het vorige jaar. De scores worden na afloop van elke dag bijgewerkt. De veiligheidscijfers zijn van de afgelopen 30 dagen. De kerncijfers zijn statisch, omdat ze nu eenmaal niet dagelijks  veranderen, behalve de cijfers over trein- en tonkilometers.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers