Vanavond spoedreparatie spoor Valleilijn

Nieuws

20 april 2018

Op de Valleilijn laat ProRail bij Ede in de avond van 20 april een spoedreparatie uitvoeren. We laten vrijdagavond en nacht een spoorstaaf vervangen ter hoogte van de Asakkerweg. Check je reisplanner!

Spoorstaaf vervangen

Tijdens reguliere controles van het spoor stuitten we op een spoorstaaf die noodzakelijk aan vervanging toe is. De spoorstaaf is niet gebroken, maar juist om dat te voorkomen met alle hinder van dien voeren we deze reparatie uit. De staaf ligt én bij een overweg én in een bocht in het spoor bij Ede. We voeren het werk merendeels in de nachtelijke uren uit, om reizigers niet te hinderen.

Check je reisplanner

Maar vanwege de ligging bij de overweg en in een bocht is de omvang van het werk groter dan gebruikelijk. We hebben meer dan alleen de nachtelijke uren nodig. De treindienst in de avond wordt daarom geraakt. In plaats van treinen zet de vervoerder dan bussen in. Check je reisplanner voor je op pad gaat.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers