Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Pier Eringa 'undercover' bij buren in Hilversum

Nieuws

19 september 2017

Vooruitlopend op '23 september is Burendag' heeft president-directeur Pier Eringa van ProRail 'undercover' een bezoek gebracht aan onze buren in Hilversum. ProRail vindt het van groot belang om altijd in gesprek te blijven met deze omwonenden van het spoor. Het bezoek van Eringa leverde dan ook zeer interessante gesprekken op!

Bekijk: Pier Eringa van ProRail 'undercover' bij buren in Hilversum

ProRail en Burendag

Op 23 september 2017 is het landelijke Burendag. Een jaarlijks terugkerend feest, en ProRail doet mee! In 23 buurten verspreid over het hele land, kun je in gesprek met ProRail-medewerkers over kwesties die je misschien bezighouden, zoals: Waarom werkt ProRail ’s nachts? Hoe verbeteren we het spoor? En alles wat je verder aan ons kwijt wilt. Wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in jouw mening over het spoor en de aanpak van ProRail.

Kijk op prorail.nl/burendag voor meer informatie over bijvoorbeeld de locaties waar je ons kunt vinden.

Meer over:

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers