Vier dagen geen treinen tussen Hilversum en Utrecht

Nieuws

23 april 2020

ProRail gaat van dinsdag 28 april tot in de vroege ochtend van zaterdag 2 mei aan de slag met groot onderhoud op het spoor tussen Hilversum en Utrecht. In deze periode rijden er geen treinen tussen de stations Hilversum en Utrecht Centraal. NS zet bussen in, maar maak alleen gebruik van het openbaar vervoer als dat echt nodig is.

Samen met aannemer Strukton Rail gaat ProRail dwarsliggers, ballast en spoorstaven vervangen. In totaal gaat het om ongeveer 3500 vierkante meter aan spoor over een lengte van zo’n negen kilometer. Het werk is onderdeel van de reguliere onderhoudswerkzaamheden van ProRail. Om reizigers zo min mogelijk tot last te zijn is gekozen voor onderhoud in de meivakantie.

Overweg Soestdijkerstraatweg Hilversum

De overweg aan de Soestdijkerstraatweg in Hilversum gaat tijdens de werkzaamheden een paar keer dicht voor de inzet van materieel dat we bij de werkzaamheden nodig hebben. Dit gebeurt in overleg met de hulpdiensten.

Klik hier voor meer informatie over de businezet van NS.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers