Vijf dagen spoorwerkzaamheden bij ’t Harde en Wezep

Nieuws

31 juli 2023

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus werkt aannemer Swietelsky aan het spoor bij ’t Harde en Wezep. Tijdens deze werkzaamheden vernieuwen we het spoor. Op deze dagen rijden er geen treinen maar bussen tussen Nunspeet en Zwolle.

Spoorvernieuwing

Ter hoogte van station ’t Harde en tussen de Stationsweg en de Eikenkamp in Wezep wordt het spoor vernieuwd. Spoorvernieuwing betekent dat de spoorstaven, wissels, dwarsliggers en ballast onder handen worden genomen. Op die manier maken we het spoor klaar voor de toekomst.

Omrijden en omreizen

Spoorvernieuwing brengt hinder met zich mee voor de mensen die in de buurt van het spoor wonen. In Wezep zijn de overwegen aan de Keizersweg en de Voskuilersteeg allebei gesloten op donderdag 10 augustus van 14.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 11 augustus van 01.00 tot 7.00 uur. Het is dan niet mogelijk om hier het spoor over te steken. Er staan omleidingsroutes aangegeven en op diverse locaties zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus rijden er geen treinen tussen Nunspeet en Zwolle. NS zet bussen in als alternatief vervoer.

Raadpleeg de reisplanner Raadpleeg de reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers