Vlieg mee met de dronebeelden van het werk bij Zwolle

In dit weekend werkten we hard aan de bovenleiding en het is gelukt het op tijd klaar te krijgen. Vanaf maandagochtend 17 december rijden de treinen bij Zwolle weer. Gelukkig hebben we de mooie dronebeelden nog.

Dronevideo Zwolle weekendwerk bovenleiding busbrug december 2018

Bovenleiding onder de busbrug

Afgelopen weekend werkte Strukton Rail aan de bovenleiding ter hoogte van het gebouw van City-Post aan de westzijde van station Zwolle vlakbij de busbrug. Met deze laatste aanpassingen is het spoor en de bovenleiding definitief aangepast aan de busbrug. Bam Infra werkte ditzelfde weekend in opdracht van gemeente Zwolle verder aan de afwerking van de busbrug, met name het aanbrengen van de houten bekleding aan de onderzijde. 

De bovenleiding onder de busbrug is nu klaar.

Werk bij Windesheim

Richting het opstelterrein bij Windesheim verrichte NoorderSpoort allerlei kabel en leidingwerkzaamheden en plaatste de aannemer funderingen van bovenleidingsportalen in de grond. Ondanks de kou klaarden de vakmensen van alle aannemers - gehuld in vele lagen kleding, dikke handschoenen en hoofdmutsen de verschillende klussen binnen de afgesproken tijd.

Bij Windesheim werkten we aan kabels en leidingen.

Meekijken?

ProRail laat graag zien waar we aan werken en hoe we dat aanpakken. Meer beeld van de werkzaamheden, de busbrug en het werk bij Windesheim?

Gepubliceerd op