Weekendwerk in Gouda

Nieuws

9 september 2020

ProRail werkt van vrijdag 11 september tot en met maandagochtend 14 september aan het spoor in Gouda. Het treinverkeer is daarom aangepast. Op maandagochtend begint de normale dienstregeling weer.

Spoorvernieuwing Gouda

Dit weekend voert ProRail de laatste werkzaamheden uit voor de grote spoorvernieuwing op en rondom Gouda. Ongeveer 75 procent van de spoorinfra is vernieuwd om ervoor te zorgen dat de driehoek Gouda-Rotterdam-Den Haag betrouwbaar, veilig en goed berijdbaar
blijft.

Het project begon in 2017 en is steeds uitgevoerd in treinvrije periodes. Na dit weekend is het grootschalige project klaar. 

Reisplanner

Door de werkzaamheden rijden er minder of geen treinen van, naar of via Gouda van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september. We raden reizigers aan de reisplanner te raadplegen. 

Omdat er minder of geen treinen rijden deze dagen werken we ook op andere locaties langs die trajecten. We werken bijvoorbeeld aan de perrons van Zoetermeer en Waddinxveen Noord, we vernieuwen perronverlichting op station Ypenburg, we vervangen een duiker in Lansingerland en een spoorbrug in Waddinxveen. 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers