Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Werk aan de winkel

Nieuws

7 april 2017

ProRail is dit weekend van 8 en 9 april op een paar plekken flink aan het werk. Waar?

Zaandam – Sloterdijk

De Hemtunnel is een belangrijke spoorverbinding tussen Amsterdam Sloterdijk en Zaandam. We werken daar aan brandveiligheid, zoals noodverlichting en branddeuren. Er rijden bussen in plaats van treinen.

Zutphen – Arnhem Centraal

De passerelle bij station Dieren wordt dit weekend ingehesen, live via webcam te volgen. De perrons op het station in Dieren zijn om veiligheidsredenen afgesloten. Ook hier rijden bussen.

Almelo-Marienberg

Werkzaamheden bij Almelo en tussen Marienberg en Almelo: spoorvernieuwing en werk aan spoorgrind. Ook hier rijden bussen.

Roosendaal – Vlissingen

ProRail vernieuwt dit weekend verder delen van het spoor tussen Goes en Bergen op Zoom. In Roosendaal vernieuwen we kabels en leidingen en zijn er werkzaamheden op het station, zoals het schilderen van de perronkap.

Reisplanner

Reist u dit weekend met de trein? Raadpleeg vlak voor vertrek uw reisplanner.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers