Werk aan het spoor in Boxtel

Nieuws

29 september 2020

ProRail en aannemer BAM werken in het weekend van 3 en 4 oktober aan het spoor in Boxtel. Het gaat onder meer om onderhoudswerkzaamheden aan kabels en leidingen en het verbeteren van de spoorligging. Er rijden daarom in dat weekend geen treinen tussen Tilburg en Boxtel.

Gevolgen treinverkeer 

De werkzaamheden zijn nodig om het spoor in goede conditie te houden zodat treinen veilig en comfortabel van het spoor gebruik kunnen blijven maken. De uitvoering vindt plaats in het weekend omdat er dan minder reizigers zijn. De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag op zaterdag (02:05 uur) en duren tot maandagochtend 06.00 uur.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober is er geen treinverkeer mogelijk tussen Tilburg en Boxtel. Voor doorgaande reizigers is er de mogelijkheid om via Den Bosch te reizen. Daarnaast zet NS stopbussen in tussen Tilburg en Boxtel v.v. Reizigers adviseren we vlak voor vertrek een reisplanner te raadplegen voor het meest actuele advies.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers