Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Werkzaamheden 21-23 maart

Nieuws

11 maart 2020

Voordat de daadwerkelijk bouw van het extra spoor in mei kan starten en we in juni het nieuwe opstelterrein in Haren in gebruik kunnen nemen, moeten nog de nodige voorbereidingen getroffen worden. Van zaterdag 21 maart 01:00 uur t/m maandag 23 maart 05:00 uur werkt Strukton dag en nacht aan deze voorbereidingen.

Voorbereidende werkzaamheden

De aannemer werkt tussen De Vork in Haren en station Groningen Europapark. De werkzaamheden bestaan onder andere uit laswerkzaamheden aan het spoor, het plaatsen van fundaties en bovenleidingsmasten, en graafwerkzaamheden voor kabels en leidingen. Ook wordt de bovenleiding van De Vork op de bovenleiding van het spoor Groningen-Assen aangesloten in dit weekend. Dit alles zodat in mei gestart kan worden met de bouw van het vierde spoor en we in juni het nieuwe opstelterrein in gebruik kunnen nemen.

Gevolgen voor het treinverkeer

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart rijden er minder of geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op ww.ns.nl. Of raadpleeg de reisplanner van 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900-9292  (€0,90 per minuut).

 

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers