Werkzaamheden aan de Zeeuwse Lijn in eerste weekend van april

Nieuws

28 maart 2024

ProRail werkt aan de Zeeuwse Lijn tussen Roosendaal en Vlissingen tussen zaterdag 6 en maandagochtend 8 april. Deze geplande werkzaamheden betreffen onder andere werkzaamheden aan overwegen, perrons, vervangen van de spoorstaven kabels en leidingen werk. Tijdens deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Roosendaal en Vlissingen, wel worden door NS bussen ingezet.

Overwegen

Tijdens dit weekend voert ProRail diverse werkzaamheden uit op verschillende plekken rond het spoor. In Roosendaal werken we op twee plekken aan de overweg (Fuis en Heerma van Vosstraat). Deze overwegen blijven open voor het wegverkeer. Ook in Leeuwedorp (Nieuw Kraayertsedijk) en Kapelle (Dijkdaalseweg) werken we aan de overweg, daar worden overwegen vervangen. Deze overwegen zijn wel gesloten tijdens het weekend.

Overige werkzaamheden

Bij Arnemuiden werken we aan het perron, daar worden keerwanden geplaatst. Verder werken we op diverse plekken aan het spoor zelf. Dit werk houdt onder andere in het vervangen van spoorstaven, kabels en leidingen en laswerk.

Tijdens deze werkzaamheden is er geen treinverkeer tussen Roosendaal en Vlissingen. NS zet bussen in. We raden de reiziger aan de reisapp te checken voor vertrek en rekening te houden met extra reistijd.

Raadpleeg reisplanner Raadpleeg reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers