Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Werk­zaamheden op station Gorinchem van 23 t/m 24 februari 2019

Nieuws

12 februari 2019

In het weekend van 23 februari 01:00 uur t/m 25 februari 05:00 uur gaat aannemer Ballast Nedam op station Gorinchem voorbereidingen treffen voor de bouw van de onderdoorgang later dit jaar.

Concreet betekent dit dat van zaterdag 23 februari overdag t/m zaterdag- op zondagnacht palen en damwanden worden ingetrild. Omdat deze werkzaamheden veel geluid geven, streeft de aannemer ernaar deze klus rond middernacht af te ronden. Op zondag worden de bovenleidingsportalen geplaatst. De werkzaamheden kunnen zorgen voor hinder van geluid, trillingen of bouwverlichting. Wij doen er alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Mochten er toch vragen zijn dan kunnen reizigers en omwonenden contact met ons opnemen.

Tijdens de werkzaamheden rijden er minder of geen treinen. Voor actuele reisinformatie adviseren wij reizigers 9292 te raadplegen via www.9292.nl of telefonisch 0900 - 9292 (€0,90 per minuut).

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers