Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Woensdag normale dienstregeling

Nieuws

22 januari 2019

Vandaag hebben NS en ProRail de dienstregeling aangepast in verband met de sneeuw die in grote delen van het land is gevallen. Het weer heeft vooralsnog niet voor problemen gezorgd op het spoor. Woensdag rijdt NS volgens de normale dienstregeling. NS adviseert om voor vertrek de reisplanner te checken voor de meest actuele situatie op het spoor.

Bezoek van staatssecretaris Stientje van Veldhoven

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat liet zich vanmorgen in Amsterdam bijpraten over de aangepaste dienstregeling. Op de verkeersleidingspost en het emplacement van Amsterdam Centraal kreeg zij uitleg over de maatregelen die we nemen om de treinen zo goed mogelijk op tijd te laten rijden als het weer tegenzit. Onze treindienstleiders lieten zien wat zij doen als er is besloten om een Landelijk Uitgedunde Dienstregeling (LUD) te rijden. Ook werd ze bijgepraat over de inzet van incidentenbestrijders als er sneeuw ligt.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers