Zutphen : Onderdoorgang De Hoven (Project gerealiseerd)

De drukke N345 loopt dwars door de dorpskern van De Hoven in de gemeente Zutphen. Daarom legt de provincie Gelderland een rondweg aan. Die rondweg kruist het spoor Zutphen-Arnhem. Om auto’s het spoor veilig te laten passeren, legt ProRail legt een onderdoorgang aan.

Locatie
Zutphen
Startdatum
2017
Einddatum
2018

Rondweg

Het dorp De Hoven wordt door aanleg van de rondweg leefbaarder en veiliger. Ook verbetert het de verkeersdoorstroming tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De provincie Gelderland bouwt de nieuwe rondweg ten westen van De Hoven.

ProRail legt een spooronderdoorgang aan. De onderdoorgang kruist het spoor ter hoogte van het Tondense Enkpad. De onderdoorgang krijgt twee rijbanen en is in de zomer van 2018 klaar. Wij voerden dit project uit in opdracht van de provincie Gelderland. Meer informatie over de rondweg De Hoven/Zutphen (N345) vind je op de website van de provincie Gelderland.

Nieuws over dit project

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers