Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Aanrijding op overweg Breezand

Nieuws

22 september 2021

Op beveiligde overweg Schorweg bij Breezand is een trein tegen een tractor aangereden. Daarbij zijn gelukkig geen gewonden of slachtoffers gevallen. Treinverkeer is toen stilgelegd, maar inmiddels rijden treinen weer. We doen onderzoek naar de toedracht.

Update | 15.15 uur (slot)

Trein is inmiddels afgevoerd. Reparatiewerk aan installaties is nog gaande, maar treinverkeer is weer mogelijk en opgestart. De politie ontfermt zich over de tractor en het afslepen daarvan. Einde berichtgeving.  

Bericht | 13.00 uur

De aanrijding gebeurde net voor de middag. Hulpdiensten zijn ter plaatse. De betrokken trein kan niet verder rijden. Reizigers evacueren we met bussen. Verdere schade aan overweg en spoor brengen we in kaart en gaan we zo spoedig mogelijk herstellen. Enkele overwegen in de omgeving hebben als gevolg van de aanrijding ook last van storing. 

Reis je op dit traject? Check je reisplanner voor je vertrekt.

Naar de reisplanners

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers