BAM Infra start werkzaamheden aan onderdoorgang Kanaalweg Dieren

Nieuws

Gepubliceerd op 2 september 2018 - Laatste update: 16 augustus 2020 14:32 uur

Aannemer BAM Infra BV start op maandag 3 september buiten met de werkzaamheden aan de onderdoorgang Kanaalweg onder het spoortraject Arnhem-Zutphen. Vanaf dat moment zal de Kanaalweg Dieren (N786) ter hoogte van de spoorwegovergang voor 14 maanden afgesloten zijn.

Hinder

Het bouwen van de onderdoorgang gaat niet zonder hinder. Om de onderdoorgang voor te kunnen bouwen op locatie is het noodzakelijk om de N786 voor 14 maanden af te sluiten voor verkeer. Ook zijn er tijdens de bouw twee buitendienststellingen van het spoor tussen Arnhem en Zutphen; vrijdag 26 t/m zondag 29 oktober 2018 en zaterdag 23 t/m zondag 24 maart 2019. Er wordt dan dag en nacht gewerkt. Om de bereikbaarheid van inwoners en bedrijven te garanderen zijn er diverse omleidingsroutes ingesteld.

Voor vragen, suggesties of klachten over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u mailen naar onderdoorgangkanaalweg@bam.com.
Meer informatie over het project Traverse Dieren is hier te vinden.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers