Brain power gezocht voor Hackatrain 2020

Gaat je hart sneller kloppen van data, techniek, industrieel ontwerp of gedragsverandering? Hou je ervan om buiten de kaders te denken of een compleet nieuw pad in te slaan? Bijt je graag je tanden stuk op een pittig vraagstuk? Dan is meedoen met het ProRailteam aan Hackatrain 2020 iets voor jou! Eind september gaat de vijfde editie van Europe’s Fastest Mobility Hack drie dagen los.
Hackatrain in 2019
Hackatrain in 2019

Hacken, fun en netwerken

Hackatrain is vanwege de coronacrisis dit jaar anders dan anders. In plaats van in een trein verblijf je van 29 september tot 2 oktober op Landal Waterpark aan het Veluwemeer. Daar werk je met je team aan oplossingen voor een vraagstuk over smart mobility. Ook zijn er inspirerende tech workshops, uitdagende outdooractiviteiten, digitale live events en online pitches, omlijst met lekkere muziek, grappige giveaways en ander leuks. En natuurlijk krijg je de kans om nieuwe vrienden te maken want er doen verschillende teams mee.  Alle voorzorgsmaatregelen rond Covid zijn getroffen, zodat iedereen veilig aan het event mee kan doen. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Smart mobility

Het gaat bij smart mobility om de toepassing van slimme techniek en data om tot nieuwe mobiliteitsoplossingen te komen. Denk bijvoorbeeld aan strakke afstemming tussen perron en trein om gemakkelijker in te stappen of afstemming tussen deelfietsen en treinen zodat reizen van deur tot deur een makkie wordt. Op deze manier leer je ook meteen hoe de wereld van ProRail eruit ziet.

Inschrijven

Kan je niet wachten om de uitdaging aan te gaan? Lees hier hoe je je kunt aanmelden. Het event is geschikt voor studenten en afgestudeerden in de richtingen data, techniek, industrieel ontwerp en gedragsverandering.

Gepubliceerd op