Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Coevorden: ondanks sneeuw en vorst, werk­zaamheden op schema

Nieuws

1 februari 2019

In Coevorden werkt aannemer Heijmans ook tijdens het winterse weer door aan de nieuwe voetgangersonderdoorgang bij het station. Ondanks sneeuw en de temperatuur loopt het werk volgens planning. Met behulp van tenten en verwarming werd in de afgelopen periode de vloer van de tunnelbak gestort en binnenkort volgen ook de wanden.

Betonstort werkvloer

Vandaag staat ook de stort van de werkvloer op het programma. Door de temperatuur is de hydrauliekolie van de kraan wat dikker dan gebruikelijk en duurt het opbouwen iets langer dan normaal, maar verder kan het werk prima doorgaan.

Betonstort Coevorden
Betonstort Coevorden

Paasweekend 

Alle werkzaamheden zijn gericht op het paasweekend. Van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april rijden er bussen in plaats van treinen op de trajecten richting Emmen en Zwolle. In deze periode verwijderen we het spoor en schuiven we de voorgebouwde tunnelbak in.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers