Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Dag van de Bouw: bezoek project onderdoorgang Diemen

Nieuws

13 juni 2022

Hij is nog niet af, maar jij kunt als een van de eersten onder de spooronderdoorgang in Diemen wandelen. Dit project doet namelijk mee met de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni 2022. Aannemerscombinatie Mobilis-Hegeman heeft een speciaal programma opgesteld waarbij bij hoge uitzondering, zonder de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, een ronde gemaakt kan worden langs alle werkzaamheden.

Programma en locatie

De bouwplaats is op zaterdag 18 juni tussen 10:00 en 14:00 uur geopend. Er is een looproute die langs alle bouwactiviteiten leidt. Verschillende teamleden van het project zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

De locatie van de bouwplaats is Ouddiemerlaan in Diemen. De bouwplaats is makkelijk bereikbaar per trein; station Diemen ligt bijna letterlijk op de onderdoorgang. Daarnaast zijn er voldoende fietsenstallingen in de omgeving om je fiets te parkeren. Lukt dit niet? Dan kun je parkeren op de hieronder aangegeven locatie. De looproute is ook op onderstaande kaart aangegeven, waarbij oversteken van de weg in alle gevallen voorzichtig dient te gebeuren.

Plattegrond van de bouwplaats en de looproute
Plattegrond van de bouwplaats en de looproute

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door brancheorganisatie Bouwend Nederland en is dé dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Het jaarlijkse evenement wordt in 2022 voor de vijftiende keer georganiseerd.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers