Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Geen treinen tussen Maastricht en Sittard

Nieuws

16 juli 2021

Op het traject tussen Sittard en Maastricht rijden als gevolg van een dijkdoorbraak geen treinen. Hoelang dit gaat duren is op dit moment erg onzeker en daarom adviseren we iedereen die op reis gaat, een reisplanner te checken voor vertrek.

Noodweer

Limburg wordt al dagen geteisterd door hevig noodweer. Ook in Duitsland en België wordt veel overlast ervaren door hoeveelheid regen die gevallen is. Het treinverkeer van Maastricht naar Luik ligt al enkele dagen stil. De verwachting is dat dat ook nog enige tijd zal duren. Dat komt omdat het spoor bij Eijsden nog onder water ligt. Ook in België ligt spoor onder water en daar is op sommige plekken ballast weggespoeld.

ProRail leeft mee met iedereen die overlast heeft ervaren van het noodweer.

Dimitri Kruik regiodirecteur bij ProRail

Medeleven

Regiodirecteur Dimitri Kruik heeft het gebied donderdag bezocht: "Ik ben geschrokken van de beelden uit Zuid-Limburg. ProRail leeft mee met iedereen die overlast heeft ervaren van het noodweer. Zoals de bewoners die zwaar getroffen zijn, maar ook bij onze collega's in België en Duitsland."

Check een reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers