Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Infopunt Delft Campus voorlopig gesloten

Nieuws

17 maart 2020

Het infopunt Delft Campus is in ieder geval tot en met maandag 6 april gesloten. Dit is een gevolg van de maatregelen die het RIVM en het kabinet hebben genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. ProRail volgt de richtlijnen van het RIVM.


Dit betekent dat het in deze periode niet mogelijk is om op woensdagmiddag binnen te lopen. Afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt, besluiten we of het nodig is om deze termijn te verlengen. We houden je op de hoogte via prorail.nl/delft-campus.

Vragen?

Heb je vragen? Dan kun je terecht bij ProRail Publieksvoorlichting. Contact opnemen kan via dit formulier (https://www.prorail.nl/contact). Telefonisch contact is momenteel niet mogelijk. Vanwege het Coronavirus werkt de afdeling Publieksvoorlichting momenteel vanuit huis.

Wil je een onveilige situatie op of rond het spoor melden? Of een ander spoedgeval? Bel dan het noodnummer 0800-776 7245 (gratis).

Werkzaamheden

De bouwwerkzaamheden buiten gaan vooralsnog door. Aannemer Strukton kan op dit moment voldoende mensen inzetten om het werk uit te voeren. De werknemers nemen de voorschriften van het RIVM in acht. Ze houden afstand van elkaar en houden zich aan de hygiëne maatregelen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers