Infopunt Delft Campus weer open

Nieuws

8 juli 2021

Nu de coronamaatregelen versoepelen, openen wij graag weer de deuren van het infopunt bij station Delft Campus. Vanaf 8 juli zijn wij iedere donderdag van 13.00 – 17.00 uur aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Persoonlijke informatie

De verbouwing van het nieuwe station Delft Campus schiet al aardig op. Bij bewoners in de directe omgeving valt regelmatig een bewonersbrief in de bus met daarin gedetailleerde informatie over de bouw, en wat dat betekent voor de omgeving. Handig, maar soms wil je gewoon iemand een vraag kunnen stellen. Dat kan bij het Infopunt.

Woon je in de buurt, reis je vanaf Delft Campus, of ben je gewoon geïnteresseerd in de bouw, kom gerust langs. Koffie of thee staan klaar. Wij kijken er naar uit om je weer live te ontmoeten.

Openingstijden

Iedere donderdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur.

Bezoekadres

Infopunt Delft Campus, Stationsplein Delft Campus, aan de kant van Voorhof.

Publieksvoorlichting

Buiten het inloopspreekuur kun je natuurlijk ook altijd terecht bij ProRail publieksvoorlichting of bel 0800-7767245 (gratis).

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers